Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ همان‌طور که انتظار می‌رفت، نوزدهم شهریورماه، گوشی‌های اپل آیفون ۱۱ پرو و آیفون ۱۱ پرو مکس با دوربین سه‌گانه در کالبدی آشنا معرفی شدند. علاقه‌مندان برای خرید دستگاه‌های جدید اپل در بازار‌های مختلف رقمی بین ۱۲۴۹ دلار تا ۱۴۴۹ دلار پرداخت می‌کنند. اما سؤال مهم این است که اپل برای تأمین قطعات و مونتاژ گوشی‌های هوشمند جدید خود چقدر هزینه می‌کند؟ قیمت واقعی و تمام‌شده‌ی گوشی‌های جدید آیفون چقدر است؟

ظاهرا کوپرتینونشین‌ها برای تأمین قطعات و مونتاژ هر گوشی اپل تنها رقمی برابر با ۴۹۰/۵۰ دلار پرداخت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این رقم شامل هزینه‌های حمل‌و‌نقل، دستمزد نیروی انسانی و هزینه‌ی خدمات رایگان ازجمله AppleCare و iCloud نمی‌شود.

TechInsights با همکاری NBC News، گوشی هوشمند آیفون ۱۱ پرو مکس با ظرفیت حافظه‌ی داخلی ۵۱۲ گیگابایت را کالبدشکافی کردند. به‌نظر می‌رسد گران‌قیمت‌ترین قطعه‌ی به‌کار برده‌شده در این گوشی هوشمند، دوربین ۷۳/۵۰ دلاری آن است که از کیفیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. نمایشگر ۶/۵ اینچی سوپر رتینا XDR دستگاه نیز قیمتی درحدود ۶۶/۵۰ دلار دارد و دومین قطعه‌ی گران قیمت گوشی محسوب می‌شود. درنهایت تراشه‌ی قدرتمند A۱۳ بیونیک با قیمت ۶۴ دلار، سومین المان و قطعه‌ی گرا‌ن‌قیمت آیفون ۱۱ پرو مکس است.

هزینه‌ی تمام‌شده‌ی قطعات به‌کار برده‌شده در این گوشی هوشمند فقط ۵۰۰ دلار برآورد شده؛ البته همان‌طور که گفته شد، این رقم شامل هزینه‌های اضافی برای حمل‌و‌نقل، نیروی انسانی و هزینه‌های خدمات رایگان نمی‌شود. اپل از فروش آیفون ۱۱ پرو مکس می‌تواند سود قابل‌توجهی کسب کند و براساس آخرین گزارش کانسومر ریپورت (Consumer Reports)، این دستگاه یکی از بهترین گوشی‌های هوشمند موجود در بازار تلقی می‌شود.

براساس گزارشی که اوایل ماه جاری در رسانه‌های مختلف منتشر شد، گوشی‌های هوشمند آیفون ۱۱ پرو و ​​آیفون ۱۱ مکس پرو، از بهترین دوربین، سریع‌ترین پردازنده و باتری با طول عمر تقریبا ۴۰/۵ ساعت بهره می‌برند. ظرفیت باتری دستگاه‌های جدید اپل توانسته گوی رقابت را برای نخستین بار از گوشی‌های هوشمند سامسونگ و گوگل برباید.

در سال‌های گذشته، معمولا همواره سامسونگ و گوگل در آزمایش گزارش مصرف‌کنندگان، برترین نتایج را از آن خود می‌کردند. اما برای نخستین بار، کوپرتینونشین‌ها توانسته‌اند در آزمایش‌های مربوط به Consumer Reports برترین باشند. در گزارش منتشرشده، طول عمر ۴۰/۵ ساعت باتری دستگاه، نخستین ویژگی متمایزکننده‌ای است که به آن اشاره شده است. اپل این پیشرفت را به برنامه‌ریزی برای بهبود راندمان پردازنده‌ی جدید دستگاه نسبت می‌دهد. در مدت زمان آزمایش میزان مصرف باتری، کانسیومر ریپورتس از یک انگشت روباتیکی استفاده کرده بود تا بتواند فعالیت دستگاه را برای انجام طیفی از وظایف ازجمله مرور صفحات وب، گرفتن عکس یا استفاده از GPS و حتی برقراری تماس تلفنی در طول شبانه‌روز شبیه‌سازی کند.

پس از انجام آزمایش، باتری آیفون ۱۱ مکس پرو طول عمر ۴۰/۵ ساعت را به ثبت رساند که درحدود ۱۱ ساعت بیشتر از طول عمر باتری گوشی هوشمند آیفون XS Max است. این در حالی است که طول عمر باتری آیفون ۱۱ پرو درحدود ۳۴ ساعت و طول عمری باتری آیفون XS درحدود ۲۷/۵ ساعت است. علاوه بر افزایش طول عمر باتری دستگاه، گوشی‌های هوشمند جدید اپل از نظر فناوری شارژ نیز حرف‌های زیادی برای گفتن دارند. هر دو دستگاه جدید مجهز به شارژر ۱۸ واتی هستند. در نتیجه آیفون ۱۱ پرو و آیفون ۱۱ پرو مکس در مدت زمان کوتاه‌تری به‌صورت ۱۰۰ درصد شارژ خواهند شد.

ازنظر طراحی ظاهری، در مدت زمانی‌که دستگاه‌های جدید معرفی شده‌اند، اپل انتقاد‌های بسیاری را برای طراحی ظاهری دوربین دریافت کرده است. اما این طراحی جدید امکان تصویربرداری عریض، فوق عریض و با بزرگنمایی ۲ برابری را فراهم می‌کند. دوربین ها‌ی دستگاه‌های جدید آیفون می‌توانند با تنظیمات جدید حالت شب (Night Mode) تصاویر باکیفیتی در نور کم بگیرند. این ویژگی پیش‌تر در گوشی‌های هوشمند پیکسل گوگل نیز مورد استفاده قرار گرفته بود. در ادامه‌ی تست‌های انجام‌شده، اسلوموشن دوربین سلفی نیز مورد بررسی قرار گرفت که ظاهرا عملکرد خوبی را از خود نشان داده بود.

گوشی‌های هوشمند اپل، گوگل و سامسونگ همگی تست‌های مقاومت در برابر نفوذ آب را پشت سر گذاشته‌اند، اما آیفون ۱۱ پرو در تست محفظه‌ی تعلیق دوام نیاورد. در این تست، گوشی هوشمند از ارتفاع ۲/۵ فوت (۰/۷۶۲ متر) در محفظه‌ی تعلیق پرتاب می‌شود. بعد از ۵۰ بار پرتاب و سپس ۱۰۰ بار پرتاب وضعیت آسیب‌دیدگی دستگاه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

هدف از انجام این آزمایش آن است که مشخص شود گوشی هوشمند در معرض ضربه‌های مختلف از زوایای متفاوت چقدر آسیب می‌بیند. آیفون ۱۱ پرو مکس بعد از ۱۰۰ بار پرتاب تنها اندکی دچار خراشیدگی شد؛ اما نمایشگر آیفون ۱۱ پرو بعد از پرتاب پنجاهم شکست و دستگاه از کار افتاد. Consumer Reports در مورد این آزمون اعلام کرد:

در صورتی که کاربران درنظر دارند از بین سه گوشی هوشمند اپل، یکی را خریداری کنند، دستگاهی با کیس ارزان‌قیمت‌تر می‌تواند ایده‌ی مناسبی باشد. حتی گران‌قیمت‌ترین و بهترین گوشی‌های هوشمند نیز درمعرض آسیب دیدن و خرابی قرار دارند، ولی باید درنظر داشته باشیم که هزینه‌های تعمیرات بسیار بالا خواهد بود.

در ادامه باید گفت که پردازنده‌ی قدرتمند A۱۳ بیونیک اپل، به‌عنوان سریع‌ترین پردازنده شناخته می‌شود. در بخشی از گزارش Consumer Reports آمده است:

در بررسی و تست‌های انجام‌شده روی نمایشگر‌های گوشی‌های هوشمند جدید اپل مشخص شد که از وضوح بالایی برخوردار هستند. البته وضوح تصویر نمایشگر از نظر بصری تفاوت چندانی با دستگا‌ه‌های قبلی اپل ندارد.

از سوی دیگر، اسپیکر‌های گوشی‌های هوشمند جدید نیز نسبت به مدل‌های قبلی صدای بلندتری را پخش می‌کنند و برای اتصال به هدفون یا اسپیکر بی‌سیم گزینه‌ی خوبی هستند. Consumer Reports معتقد است که کاربرانی که در حال حاضر گوشی‌های هوشمند آیفون XS یا آیفون XS MAX یا حتی آیفون XR دارند، بهتر است برای خرید دستگاه جدیددست نگه دارند و منتظر بمانند.

باوجودی که دستگاه‌های جدید اپل ازنظر طول عمر باتری و دوربین ارتقا پیدا کرده‌اند، هزینه‌ی ۱۰۰۰ دلاری برای چنین تغییراتی مقرون‌به‌صرفه نیست. گوشی هوشمند آیفون ۱۱ با قیمت ۷۰۰ دلار گزینه‌ی مناسبی است. هرچند دیگر خبری از دوربین با بزرگنمایی دو برابری، نمایشگر OLED و فناوری شارژ خیلی سریع نخواهد بود؛ ولی نباید فراموش کنیم که همه‌ی کاربران به چنین مشخصاتی نیاز ندارند و به آن توجه نمی‌کنند.

 

 

منبع: زومیت خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 آیفون قیمت آیفون 11 تکنولوژی آیفون 11 اخبار تکنولوژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۴۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،بازار موبایل هفته دوم اردیبهشت ماه سال جاری را نیز با اخباری از تولید گوشی‌های تقلبی و محدودیت در تخصیص ارز واردات پشت سر گذاشت. البته در این هفته فعالان از احتمال تشدید رکود در بازار موبایل و لپ‌تاپ تحت تاثیر بخشنامه جدید وزارت صمت درباره سهمیه ارزی ابراز نگرانی کردند که به نظر می‌رسد این بخشنامه قرار است بازنگری شود. با این‌حال فعالان بازار کالاهای‌ آی‌تی از جمله موبایل و لپ‌تاپ همچنان از رکود در این بازار می‌گویند؛ تا جایی که به اعتقاد مدیرعامل یک فروشگاه اینترنتی تعمیرات و خرید موبایل، بازار تعمیرات با تاکید بر تولید داخل در نبود زیرساخت‌ها و کمبود کالای روز، رونق گرفته است.
کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
از رکود در بازار لپ‌تاپ تا رونق تعمیر موبایل
پس از اینکه وزیر ارتباطات پیگیری پرونده تولید گوشی‌های تقلبی در کشور را از وظایف وزارت صمت دانست، هفته جاری سازمان توسعه تجارت ایران در نامه‌ای به وزارت صمت خواستار توضیح این وزارتخانه در خصوص تولید نوکیای تقلبی شد. به همین منظور، عباس علی‌آبادی، وزیر صمت در نشست خبری درباره تولید این گوشی‌ها اظهار کرد: «در صورت محرز شدن تقلبی بودن نوکیا، کالای تقلبی در کشور نهاد مسوول خود را دارد و البته ما هم مسوول هستیم؛ قطعا اگر ثابت شود، لااقل به آن خدمت نمی‌دهیم و به دستگاه‌های مربوطه و تعزیرات معرفی می‌کنیم.» او همچنین به ممنوعیت فروش کالای تقلبی در کشور اشاره کرد و می‌گوید اگر تولید گوشی‌های تقلبی تایید شود، مانع از واردات، تخصیص ارز و ریال به تولیدکننده می‌شویم. حتی آنها را به دستگاه‌های مرتبط معرفی خواهیم کرد. در شرایطی که تولید گوشی‌های تقلبی هنوز تعیین تکلیف نشده است و حمایت‌های مادی و معنوی از تولید داخل همچنان ادامه دارد، بخشنامه جدید وزارت صمت برای سهمیه ارزی و نحوه تخصیص آن منتشر شده و نگرانی واردکنندگان از سخت‌گیری‌های ارزی دولت را تشدید کرده است؛ تا جایی که محمدرضا فرجی، نایب‌رئیس اتاق اصناف تهران در گفت‌وگو با رسانه‌ها هشدار داده در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ‌تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد، بازار لپ‌تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود. به گفته او بازار در حال حاضر نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

در این وضعیت، آمار گمرک از واردات انواع گوشی در سال جاری نیز اعلام شده که طبق آن در فروردین ماه تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در فروردین امسال ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار است. براین اساس، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.

تا اینجا بازار موبایل همچنان با اخبار حمایت از تولید داخل، تعیین تکلیف تولید گوشی تقلبی و محدودیت در تخصیص ارز واردات درگیر است، اما در هفته جاری خبری از الزامات جدید وزارت صمت برای روند تخصیص ارز به کالاهای آی‌تی از جمله موبایل و لپ‌تاپ منتشر شد که با واکنش و نگرانی واردکنندگان مواجه شد. طبق گفته برخی از فعالان به نظر می‌رسد که این بخشنامه قرار است بازنگری شود. حتی از سوی فروشندگان پیش‌بینی می‌شود که قیمت لپ‌تاپ و سایر کالاهای مربوط به حوزه آی‌تی با نوسانات قیمت دلار، افزایش یابد.

نگرانی فعالان از آینده بازار موبایل
به همین منظور، «دنیای اقتصاد» با برخی از فعالان و فروشندگان بازار موبایل درباره وضعیت عرضه و تقاضا و پیش‌بینی آینده این بازار صحبت کرد و آنها از تداوم رکود و نبود عرضه در بازار موبایل و لپ‌تاپ گفتند. یک فروشنده در این زمینه با بیان اینکه تقاضا در بازار موبایل و لپ‌تاپ به‌شدت پایین است، توضیح می‌دهد: «همچنان تقاضا کم است و با اینکه ثبت سفارش و تخصیص ارز به کندی و به میزان کم انجام می‌شود، تاکنون در بازار کمبود کالا نداشته‌ایم.»

طبق گفته او، مصرف فعلی لپ‌تاپ در ماه‌های اخیر حدود هفت تا هشت هزار دستگاه است و تقریبا ۱۰ هزار دستگاه در بازار موجود است. این در حالی است که این میزان در مدت مشابه سال قبل حدود ۲۰ هزار دستگاه بوده است.

همچنین، به اعتقاد علیرضا اسدی، مدیرعامل یک فروشگاه اینترنتی تعمیر موبایل با فشار بر تولید داخل در شرایط نبود زیرساخت‌ها و کمبود کالای روز، بازار تعمیرات رونق گرفته است. او در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به کاهش قابل ملاحظه قدرت خرید مردم از کاهش تخصیص ارز موبایل و سایر کالاهای آی‌تی انتقاد می‌کند و به «دنیای اقتصاد» می‌گوید: «در حال حاضر تقاضا به دلیل کاهش قدرت خرید مردم کمتر از قبل شده و عرضه کالاهای آی‌تی از جمله موبایل نیز با محدودیت تخصیص درگیر است.»

با این حساب، به نظر می‌رسد این روزها نگرانی واردکنندگان و فعالان بازار از تشدید محدودیت در تخصیص ارز و واردات به واقعیت پیوسته و آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر وضعیت تخصیص ارز و ثبت سفارش در شرایط فعلی باقی بماند، بازار موبایل و سایر کالاهای آی‌تی در سه تا چهار ماه آینده با کمبود کالا و افزایش قیمت مواجه خواهد شد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902071

دیگر خبرها

  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • آموزش: ۵ نکته که تایپ کردن با گوشی هوشمند را آسان‌‌تر می‌کند
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • نصب بیش از ۷۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۱۰ اصفهان
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ آیفون ۱۳ چند؟
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود